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Experiências
16 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
em
16 de dezembro de 2012
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Uncategorized @en
Scientific information about starchy foods
1. Obesity is not synonymous with food abundance. People who experience food insecurity consume only grains, oil, sugar and beans.
[…]
16 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
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16 de dezembro de 2012
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Cultural and historical curiosities about starchy foods
BREAD (Rekhmire, 1450 years before Christ) “Grind in a pestle foliage from bulrush reeds. Sieve the flour thoroughly. Add one
[…]
16 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
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16 de dezembro de 2012
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Dietetic and cooking techniques: starchy foods
How to select and prepare starchy foods Whole rice and wheat flour contain vitamins, minerals and essential fatty acids but
[…]
16 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
em
16 de dezembro de 2012
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Serving sizes for starchy foods
1 serving = 150 Kcal Food Weight Cooking unit Angu (cooked cornmeal) 105g 3 tablespoons Banana cake 50g 1 piece
[…]
16 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
em
16 de dezembro de 2012
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What else is written in the Brazilian Food Guide about starchy foods?
Grains are rich in complex carbohydrates, especially starch, which is the main source of energy of the human diet (45
[…]
13 de dezembro de 2012
Publicado por
Ana
em
13 de dezembro de 2012
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The Project
General objective (proposal objective): The project proposes to integrate public policies on food and nutrition security and health by promoting
[…]
13 de dezembro de 2012
Publicado por
Emilia
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13 de dezembro de 2012
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Brasil e Mundo
Notícias
MDS lança consulta pública sobre educação alimentar na rede de assistência social
Para garantir a participação da sociedade na elaboração do material que vai nortear as práticas de educação alimentar e nutricional
[…]
13 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
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13 de dezembro de 2012
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Scientific information about sugars and sweets
1. In 2009, through the National Schoolchild Health Survey, IBGE found that more than half of the Brazilian teenagers eat
[…]
13 de dezembro de 2012
Publicado por
Karina
em
13 de dezembro de 2012
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Cultural and historical curiosities about sugars and sweets
SUGAR “One can already talk about an historical Brazilian sense of taste and, possibly, also tropical or conditioned ecologically; and,
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